Digitale navigatie voor zeilers

N.a.v. de diverse berichtgeving op onze website over navigeren met Smartphone, Tablet of Laptop is onze vereniging gevraagd om op 21 januari een lezing over dit onderwerp te geven bij de Midget club Nederland.

De Midget club is een vereniging van zeilers die varen met de Midget, een spitsgat s-spant zeilscheepje gebaseerd op de Oostzee jol.

Waren onze eerdere presentaties vooral gericht op de motorboot schipper op de binnenwateren, nu gaat het om zeilers die bovendien niet alleen de binnenwateren bevaren maar ook een oversteek naar bijvoorbeeld Engeland niet schuwen.
Onze eerdere presentaties zijn daarom inmiddels aangepast op deze doelgroep.

Omdat deze presentatie ook waardevolle informatie kan bieden voor de zeilers binnen onze eigen vereniging zal deze binnenkort ook geplaatst worden op deze website.