Nieuwe Penningmeester

Beste leden van Watersportvereniging Vissershang,

Tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering is Hans Beuving teruggetreden als Penningmeester en bestuurslid.
Zijn bestuurstermijn zat erop en Hans heeft besloten i.v.m. zijn drukke baan en andere privé-activiteiten, zich niet nogmaals voor een periode van 3 jaar beschikbaar te stellen.

Joyce Busio gaat het stokje van Hans overnemen en de administratie is inmiddels aan haar overgedragen. Hans zal nog even als bestuurder actief blijven en zijn taken geleidelijk verder aan Joyce overdragen. Zodra de tijd daar rijp voor is zal Joyce het penningmeesterschap helemaal overnemen.

Heeft u vragen aan de penningmeester of wil u mutaties doorgeven aangaande uw lidmaatschap (adreswijziging, nieuw telefoonnummer of e-mailadres) stuur dan een berichtje aan penningmeester@wsvvissershang.nl
(De penningmeester houdt namelijk ook de ledenlijst bij)
Uw berichtje komt dan bij zowel Joyce als nog even bij Hans binnen en zal dan z.s.m. verwerkt en eventueel beantwoord worden.

Joyce werkt op dit moment aan de contributiefacturen die zij op korte termijn, veelal per mail, zal versturen.

Tenslotte:

Als aftredend penningmeester wil ik alle leden bedanken voor de steun en het vertrouwen dat ik de afgelopen jaren heb mogen ervaren. Ik wens Joyce heel veel succes toe. U allen een heel fijn vaarseizoen toewensend,

Met vriendelijke groet

Hans Beuving