Openingstocht 2018 op 26 en 27 mei

Geertruidenberg, 25 april 2018

Beste Leden,

Dit jaar gaan we de openingstocht houden en wel op 26 en 27 mei.

Het bestuur heeft er alles aan gedaan om een mooie dag voor u te organiseren.

Dus leden, laat je horen en sluit aan.

De inschrijving voor deze dag is vanaf nu geopend.

Wij gaan die dag beginnen om 10.00 uur met koffie en thee op de haven onder de vlag.

Daarna vertrekken wij met versierde boten naar Woudrichem, waar we te gast zullen zijn bij W.S.V. WOUDRICHEM    Schapendijk 2 4285 XA.

Die middag zullen wij daar gezamenlijk aankomen en zal de havenmeester ons een plekje aanwijzen. Rond zes uur zal de B&Q aangestoken worden en hopen op een gezellige avond samen.

Zondagochtend serveren we in het clubhuis nog een lekker ontbijt en daarna varen wij, met z’n allen, weer richting Hank.

Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven!

De eigen bijdrage voor deze dag is slechts € 25,00 p / persoon.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Leden die met de auto komen zijn uiteraard ook van harte welkom, hun eigen bijdrage is € 18,00 p/persoon.

Inschrijven kan tot 20 mei door telefonische aanmelding bij Annet de Bodt (0162-515171) of per e-mail aan adebodt@casema.nl

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152. t.n.v. WSV Vissershang.

Houd voor meer nieuws onze website in de gaten www.wsvvissershang.nl

Vriendelijke groeten,