Sluitingstocht 2018 15 en 16 september

Sluitingstocht 2018

Hank, 8 juli 2018

Beste leden van W.S.V. Vissershang

Bij deze ontvangt u onze uitnodiging voor deelname aan onze sluitingstocht welke wordt gehouden 15 en 16 september 2018. In tegenstelling tot voorgaande jaren organiseren we dit jaar een sluitingstocht met overnachting.

Zoals gebruikelijk verzamelen we ‘s zaterdags om 10.00 uur aan de haven onder de vlag om daar onder het genot van een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers deze dag te starten. Na het openingswoord van onze voorzitter vertrekken we om 11.00 uur voor een tocht die ons door de Biesbosch voert en daarna richting Oosterhout. Tijdens deze “speur” tocht vragen we u om onze prijsvraag op te lossen. De winnaar ontvangt een leuke attentie.

Wij stellen het zeer op prijs als u uw boot weer met vlaggetjes versierd.

In Oosterhout zijn we te gast bij WSV SLUIS I in jachthaven “DEN OUWE SLUIS”. Voor de zaterdagavond blijft de invulling nog even een verrassing. Zondagochtend nodigen wij u uit om samen met ons in het clubhuis te genieten van een lekker ontbijtje. Na het ontbijt varen we met z’n allen gezamenlijk weer richting Hank.

Wilt u mee, maar kunt u niet met de boot meevaren dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht kunt u meevaren met een ander lid of u kunt alleen zaterdagavond met de auto komen.

De inschrijving voor deze dag kan vanaf nu, maar let op: vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit de inschrijving op 26 augustus 2018. Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven!

De eigen bijdrage voor deze dag is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap.

Kinderen tot 12 jaar gratis. De eigen bijdrage voor leden met een volledig lidmaatschap die alleen zaterdagavond komen is € 18,- per persoon. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Inschrijven kan per e-mail via adebodt@casema.nl of telefonisch bij Annet de Bodt (0162-515171). Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152. t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Sluitingstocht 2018”

Eventuele aanvullende informatie wordt gedeeld via e-mail of onze website.