Author Archives: Webmaster

Biesbosch vaantje – Berichten van de Biesboschfederatie

Zoals u wellicht weet bent u als lid van de WSV Vissershang ook begunstiger van de Biesboschfederatie. De Biesboschfederatie probeert de belangen van de aangesloten watersporters in en om de Biesbosch zo goed mogelijk te behandelen. Onlangs ontvingen wij twee documenten met informatie om met onze leden te delen.

Zie onderstaande links:

Oplegnotitie tbv ALVs 071017

Presentatie_ALV301017_def lowres

Gratis klantenpas Bunkercentrum Dongemond

Via Gerard van de Sanden hebben wij een inschrijfformulier gekregen voor het aanvragen van een gratis klantenpas van Bunkercentrum Dongemond.

Met deze klantenpas kunnen aanzienlijke kortingen worden gekregen op brandstof, smeermiddelen, filters etc. Vraag deze pas dus aan. Voor voorwaarden en kortingen zie het aanvraagformulier. Het aanvraagformulier is te downloaden op de pagina ‘Techniek aan boord’. Het opent als een Excel bestand zodat u het eenvoudig kan invullen. Uitdraaien en met de hand invullen kan natuurlijk ook.

Heeft u ook van dit soort tips, geef ze door via info@wsvvissershang.nl en wij delen het via deze website graag met de leden.