Author Archives: Wilco Busio

About Wilco Busio

Wilco is al vele jaren lid van Watersportvereniging Vissershang te Hank. Naast het varen met zijn gezin op hun motorboot sleutelt Wilco graag aan zijn boot en aan die van anderen. Een andere grote hobby is fotografie. Wilco zal daarom voor WSV Vissershang het fotoarchief van de vereniging op deze website beheren.

Uitnodiging openingstocht 2019

Beste leden van W.S.V. Vissershang,

18 & 19 Mei hebben we weer een mooie openingstocht gepland naar het mooie Heusden.

In Heusden zijn we te gast bij WSV Heusden.
Na een kopje koffie of thee in het clubhuis gaan we onder begeleiding van een gids een mooie stadswandeling maken. De stadswandeling eindigt bij het bezoekerscentrum (voormalig stadhuis), waarna men zelfstandig nog na kan genieten van de diverse bezienswaardigheden of een van de vele terrasjes. ’s Avonds bent u welkom in het clubhuis waar u kunt genieten van een lekkere barbecue en een gezellige avond.
Zondagochtend nodigen wij u uit om samen met ons in het clubhuis te genieten van een lekker ontbijtje. Na het ontbijt varen we met z’n allen gezamenlijk weer richting Hank.

Wilt u mee, maar kunt u niet met de boot meevaren?
Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht kunt u meevaren met een ander lid of u kunt alleen zaterdag met de auto komen.

De inschrijving voor deze dag kan vanaf nu, maar let op: vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit 6 mei 2019 de inschrijving. Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven! S.v.p. ook opgeven met hoeveel personen u meegaat.
Bent u slecht ter been en kunt u hierdoor niet met de stadswandeling mee doen? Dan graag bij inschrijven aangeven.

De eigen bijdrage voor dit weekend is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon. Het liggeld € 1,30/m en toeristenbelasting € 1,00 p.p. is voor eigen rekening.
Let op! Vanwege prijsafspraken dient dit in 1 x afgerekend te worden! Dus graag ’s morgens gepast bij onze penningmeester Joyce Busio afgeven. Let op voor het berekenen van het liggeld en het reserveren van de ligplaats wordt gebruik gemaakt van de gegevens die wij hebben, zorg er dus voor dat die kloppen.

Inschrijven kan per e-mail via adebodt@casema.nl of telefonisch bij Annet de Bodt (0162-515171).
LET OP s.v.p. doorgeven of u een marifoon aan boord heeft. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152 t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Openingstocht 2019”.

Op de website van Vissershang kunnen foto’s en content geplaatst worden die tijdens deze activiteiten worden gemaakt. Vanwege het privacy beleid van W.S.V. Visserhang worden slechts foto’s en gegevens geplaatst van leden die schriftelijk hebben verklaard hier geen bezwaar tegen te hebben. Uiteraard heeft W.S.V. Vissershang geen inzicht in, en zeggenschap over, door leden gemaakte foto’s die op social media (Facebook etc.) worden gezet. Heeft u het toestemmingsformulier al compleet ingevuld en ondertekend ingeleverd?

Openingstocht 2019 uitnodiging

Met vriendelijke groet,
Bestuur W.S.V. Vissershang

Activiteiten 2019

Beste Leden,

De datums voor de activiteiten van 2019 zijn bekend:
* Ledenvergadering: 8 Maart 2019
* Openingstocht: 18 & 19 Mei 2019
* Sluitingstocht: 21 (& 22) September 2019
* Winteravond: 22 November 2019

Zodra er meer bekend is, stellen we u gelijk op de hoogte van de laatste plannen.

Nieuwjaarsreceptie 13 januari 2019

Nieuwjaarsreceptie 2019 uitnodiging

Beste leden van W.S.V. Vissershang.

Bij deze ontvangt u onze uitnodiging voor de nieuwjaarsreceptie.
Deze wordt gehouden zondag 13 januari 2019 van 14.00 tot 16.00 uur bij:
‘t Uivernest
Kerkstraat 9-11
4273 CA Hank

Onder het genot van een drankje kunnen we elkaar dan weer de beste wensen overbrengen.

Aansluitend is er voor de liefhebbers een lopend buffet bij Chinees Indisch restaurant
Lotus-Hank
Hoefken 3
4273 XN Hank
Let op; dit is echter wel voor eigen rekening.

Het bestuur wenst u een voorspoedig 2019 en natuurlijk niet te vergeten veel vaarplezier toe. Wij hopen u ook in 2019 weer te mogen verwelkomen bij onze diverse activiteiten.

Met vriendelijke groet,
Bestuur W.S.V. Vissershang.

Foto’s sluitingstocht 2018 staan online

Bij deze staan de foto’s van de Sluitingstocht 2018 weer online.

We zijn deze dag begonnen onder het genot van een kopje koffie, waarna we begonnen aan een puzzeltocht door de Biesbosch. Over de Amer en Amertak en eindigend in Oosterhout

bij wsv sluis 1. Hier werden we zeer gastvrij ontvangen door de havenmeester.

Eind van de middag hebben we mogen genieten van Friet & Snacks van friet van aniet. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt, water maakt hongerig zeggen ze!

Het toetje was speciaal gemaakt door Therese. Succesvolle en een zeer smaakvolle afsluiter.

`s Avonds was het tijd voor ons eigenste Quizmaster, Cor, om te starten met de Brabantse quiz! Met hulp van zijn liefdevolle assistente, Therese, en scheidsrechter Jan.

Dat werd een dolle boel maar onze  leden waren dan ook erg bloedfanatiek.

Na de quiz werd er nog gezellig na geborreld tot in de late uurtjes.

 

De volgende morgen mochten we genieten van een heerlijk ontbijt. Hierna werd het toch echt tijd voor de terugreis naar de haven.

We mogen terug kijken op een gezellige, goed georganiseerde en sfeervol weekend.

Mocht u nog foto’s hebben gemaakt en wilt u deze graag op de website geplaatst hebben stuur ze dan naar fotoarchief@wsvvissershang.nl

Sluitingstocht 2018 15 en 16 september

Sluitingstocht 2018

 

 

 

Hank, 8 juli 2018

 

Beste leden van W.S.V. Vissershang

 

 

Bij deze ontvangt u onze uitnodiging voor deelname aan onze sluitingstocht welke wordt gehouden 15 en 16 september 2018. In tegenstelling tot voorgaande jaren organiseren we dit jaar een sluitingstocht met overnachting.

 

Zoals gebruikelijk verzamelen we ‘s zaterdags om 10.00 uur aan de haven onder de vlag om daar onder het genot van een lekker bakje koffie of thee met wat lekkers deze dag te starten. Na het openingswoord van onze voorzitter vertrekken we om 11.00 uur voor een tocht die ons door de Biesbosch voert en daarna richting Oosterhout. Tijdens deze “speur” tocht vragen we u om onze prijsvraag op te lossen. De winnaar ontvangt een leuke attentie.

 

Wij stellen het zeer op prijs als u uw boot weer met vlaggetjes versierd.

 

In Oosterhout zijn we te gast bij WSV SLUIS I in jachthaven “DEN OUWE SLUIS”. Voor de zaterdagavond blijft de invulling nog even een verrassing. Zondagochtend nodigen wij u uit om samen met ons in het clubhuis te genieten van een lekker ontbijtje. Na het ontbijt varen we met z’n allen gezamenlijk weer richting Hank.

 

Wilt u mee, maar kunt u niet met de boot meevaren dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht kunt u meevaren met een ander lid of u kunt alleen zaterdagavond met de auto komen.

 

De inschrijving voor deze dag kan vanaf nu, maar let op: vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit de inschrijving op 26 augustus 2018. Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven!

 

De eigen bijdrage voor deze dag is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap.

Kinderen tot 12 jaar gratis. De eigen bijdrage voor leden met een volledig lidmaatschap die alleen zaterdagavond komen is € 18,- per persoon. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

 

Inschrijven kan per e-mail via adebodt@casema.nl of telefonisch bij Annet de Bodt (0162-515171). Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152. t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Sluitingstocht 2018”

 

Eventuele aanvullende informatie wordt gedeeld via e-mail of onze website.

 

Met vriendelijke groet,

 

Bestuur W.S.V. Vissershang.

Afscheid van Hans Jansen

Wij van WSV Vissershang bedanken Hans en zijn vrouw Corrie voor hun 35 jaar trouwe inzet die van dag één tot de laatste dag enorm groot was. Afscheid nemen van Hans is pijnlijk maar wel begrijpelijk. Wij gaan Hans zeker missen als bestuurslid, daardoor is vanuit het bestuur besloten dat Hans bekroond moest worden voor zijn trouwe inzet de afgelopen 35 jaar en hebben hem hierbij benoemd tot erelid van W.S.V. Vissershang.

 

 

Website bijgewerkt

Beste leden,

Mijn excuses maar wegens een hele drukke periode qua werk & privé is de website behoorlijk achtergebleven.

Deze is nu bijgewerkt met de volgende items:

  • Afscheid van Hans  Jansen
  • Wijziging bestuur; toetreden van Cor van Masbergen als algemeen bestuurslid
  • Foto’s openingstocht
  • Uitnodiging sluitingstocht

Openingstocht 2018 op 26 en 27 mei


Geertruidenberg, 25 april 2018

 

 

 

Beste Leden,

 

Dit jaar gaan we de openingstocht houden en wel op 26 en 27 mei.

Het bestuur heeft er alles aan gedaan om een mooie dag voor u te organiseren.

Dus leden, laat je horen en sluit aan.

De inschrijving voor deze dag is vanaf nu geopend.

 

Wij gaan die dag beginnen om 10.00 uur met koffie en thee op de haven onder de vlag.

Daarna vertrekken wij met versierde boten naar Woudrichem, waar we te gast zullen zijn bij W.S.V. WOUDRICHEM    Schapendijk 2 4285 XA.

Die middag zullen wij daar gezamenlijk aankomen en zal de havenmeester ons een plekje aanwijzen. Rond zes uur zal de B&Q aangestoken worden en hopen op een gezellige avond samen.

Zondagochtend serveren we in het clubhuis nog een lekker ontbijt en daarna varen wij, met z’n allen, weer richting Hank.

 

Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven!

 

De eigen bijdrage voor deze dag is slechts € 25,00 p / persoon.

Kinderen tot 12 jaar gratis.

Leden die met de auto komen zijn uiteraard ook van harte welkom, hun eigen bijdrage is € 18,00 p/persoon.

 

Inschrijven kan tot 20 mei door telefonische aanmelding bij Annet de Bodt (0162-515171) of per e-mail aan adebodt@casema.nl

Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152. t.n.v. WSV Vissershang.

 

Houd voor meer nieuws onze website in de gaten www.wsvvissershang.nl

Vriendelijke groeten,

Bestuur W.S.V. Vissershang.