Uitnodiging Winteravond 2021

Beste leden van W.S.V. Vissershang.

Als afsluiter van dit jaar ontvangt u hierbij onze uitnodiging voor de winteravond. De winteravond wordt gehouden op 20 november vanaf 18.30 tot 23.00 uur (sluitingstijd poort) bij:

Restaurant De Plaza

Kurenpolderweg 31

4273 LA Hank

Tijdens deze winteravond kunt u genieten van een heerlijk Bourgondisch buffet met lekker toetje.

Inschrijven voor de winteravond kan vanaf nu, maar let op! Vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit de inschrijving op 12 november 2021. Zorg dus dat u niet te laat bent!

De eigen bijdrage voor de winteravond is € 30,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van

€ 10,- per persoon. Dit is inclusief 3 consumptiemunten. Meer consumptiemunten voor eigen rekening. Deze kunt u zelf ter plaatse bijkopen. LET OP: Het is niet mogelijk contant te betalen, zorg dus dat u uw pinpas bij hebt. Teruggave van extra gekochte munten is niet mogelijk.

LET OP!!! De geldende corona maatregelen vanuit de overheid zijn van toepassing. Alle bezoekers van een eet- en drinkgelegenheid moeten vanaf 13 jaar verplicht een coronatoegangsbewijs laten zien. Vanaf 14 jaar wordt het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs gecontroleerd. Zorg dus dat u dit op orde hebt. Indien u niet toegelaten wordt volgt geen restitutie van het inschrijfgeld.

Inschrijven kan per e-mail via secretaris@wsvvissershang.nl of telefonisch bij Femke van Steenbergen-Peltenburg via telefoonnummer 06-18413260. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag voor de sluitingsdatum is bijgeschreven op rek.nr. NL56RBRB0959425152 t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Winteravond 2021”.

Op de website van Vissershang kunnen foto’s en content geplaatst worden die tijdens deze activiteiten worden gemaakt. Vanwege het privacy beleid van W.S.V. Vissershang worden slechts foto’s en gegevens geplaatst van leden die schriftelijk hebben verklaard hier geen bezwaar tegen te hebben. U wordt voor vertrek gevraagd hiervoor uw keuze op de presentielijst aan te geven. Uiteraard heeft W.S.V. Vissershang geen inzicht in, en zeggenschap over, door leden gemaakte foto’s die op social media (Facebook etc.) worden gezet.