Nieuwjaarsreceptie & algemene ledenvergadering 2022

Beste leden van W.S.V. Vissershang.

Helaas konden wij door de coronapandemie de winteravond niet door laten gaan. En nu heeft de opmars van de Omikronvariant er voor gezorgd dat we nu in een nieuwe lockdown zijn terechtgekomen. Graag hadden wij u weer uitgenodigd voor de nieuwjaarsreceptie gecombineerd met de algemene ledenvergadering. Maar helaas, het mag niet zo zijn.

De lockdown duurt tot en met 14 januari 2022. Aangezien er nog veel onbekend is over wat er dan gaat gebeuren, hebben wij besloten om na 14 januari verder te kijken wat de mogelijkheden zijn. Wellicht kunnen we alsnog bij elkaar komen of misschien toch weer een digitale vergadering. Dat zien we dan.

Het laatste nieuws kunt u vinden op onze website www.vissershang.nl en natuurlijk zijn wij bereikbaar via het secretariaat: Femke van Steenbergen-Peltenburg, Koningstraat 68, 4941 GX  Raamsdonksveer, email: secretaris@wsvvissershang.nl, telefoon 06-18413260.

Wij wensen u ondanks deze sombere periode goede feestdagen en een vooral gezond en gelukkig 2022 toe. Dat we maar weer snel terug kunnen naar normaal en elkaar kunnen ontmoeten aan de haven, onderweg of met onze verenigingsactiviteiten. Ook voor 2022 wensen wij u veel vaarplezier toe.