VDJS! Webinar ‘Een goede reisvoorbereiding – deel 1: Veiligheid aan boord

Donderdagavond 24 maart 2022 organiseert Varendoejesamen met de partners het webinar ‘Een goede reisvoorbereiding – Veiligheid aan boord’. Het onderwerp reisvoorbereiding wordt in twee delen behandeld; in april volgt een tweede webinar ‘Vaarplan en route-informatie’.Het eerste webinar op 24 maart gaat in op het belang van goede reisvoorbereiding en is bijzonder geschikt voor recreatievaarders die tochten plannen op open/stromend water, zowel motorbootvaarders als zeilers.​Onderwerpen die tijdens het webinar aan bod komen: 

– Hoe bereid je je op een goede manier voor op vaartochten?– Welke technische problemen komen vaak voor en hoe kun je ze voorkomen?– Hoe te handelen als er toch problemen optreden?– Het belang van persoonlijke veiligheid en het dragen van een reddingsvest– Hoe handel je bij een Man Overboord-situatie?

In een digitale presentatie van ongeveer een half uur krijg je tips van experts vanuit onze samenwerkende partners over bovenstaande onderwerpen. Na afloop van de presentaties is er ruimte voor vragen aan het expertpanel.

Klik op onderstaande link voor meer informatie

https://mailchi.mp/varendoejesamen/uitnodiging-webinar-goede-reisvoorbereiding-deel1?e=ba7591a8d1

WSV Vissershang
Scroll naar boven