OPENINGSTOCHT 2022 GAAT NIET DOOR!!!

Beste leden van WSV Vissershang.

Tijdens de algemene ledenvergadering hebben wij aangegeven dat de deelname aan de activiteiten erg laag is. We hebben daarom aangegeven dat we een enquête aan de leden zouden sturen.

De 70 leden hebben wij aangeschreven. Inmiddels is de termijn verstreken om te reageren. Wij willen iedereen bedanken die gereageerd heeft.

Onderstaand de resultaten van de enquête.

13 leden hebben gereageerd. 2 mensen hebben aangegeven misschien mee te gaan. 1 lid heeft aangegeven mee te gaan.

Helaas moeten wij als bestuur concluderen dat er te weinig belangstelling is voor de openingstocht 2022 en hebben met pijn in ons hart besloten dat de openingstocht 2022 niet door gaat vanwege gebrek aan deelnemers.

Wij wensen alle leden een goed vaarseizoen toe en hopen bij de sluitingstocht op meer interesse.

Zet 17 en 18 september 2022 vast in uw agenda. Wij hopen u dan te mogen verwelkomen bij onze sluitingstocht.

Met vriendelijke groet.

Bestuur WSV Vissershang