Winteravond 2022

Beste leden van WSV Vissershang,

Helaas hebben wij als bestuur een aantal maanden geleden weer moeten besluiten de sluitingstocht 2022 niet door te laten gaan wegens gebrek aan deelnemers.

Nu staat de Winteravond 2022 weer voor de deur. Deze zal, bij voldoende deelname, plaatsvinden op 19 november 2022. Graag horen wij van u VOOR 02-10-2022 of u deelneemt en met hoeveel personen.

Dit kan per mail aan secretaris@wsvvissershang.nl of telefonisch bij onze secretaris Femke van Steenbergen-Peltenburg  via telefoonnummer 06-18413260 onder vermelding van Winteravond 2022.

Bij voldoende interesse voor de aankomende Winteravond zullen wij deze avond gaan organiseren.

Wij informeren u dan t.z.t. over de verdere details; zoals de locatie en de eigen bijdrage.

Hopelijk zien we u allen 19 november a.s. voor onze Winteravond!

Bestuur WSV Vissershang