Uitnodiging openingstocht 2019

Beste leden van W.S.V. Vissershang,

18 & 19 Mei hebben we weer een mooie openingstocht gepland naar het mooie Heusden.

In Heusden zijn we te gast bij WSV Heusden.
Na een kopje koffie of thee in het clubhuis gaan we onder begeleiding van een gids een mooie stadswandeling maken. De stadswandeling eindigt bij het bezoekerscentrum (voormalig stadhuis), waarna men zelfstandig nog na kan genieten van de diverse bezienswaardigheden of een van de vele terrasjes. ’s Avonds bent u welkom in het clubhuis waar u kunt genieten van een lekkere barbecue en een gezellige avond.
Zondagochtend nodigen wij u uit om samen met ons in het clubhuis te genieten van een lekker ontbijtje. Na het ontbijt varen we met z’n allen gezamenlijk weer richting Hank.

Wilt u mee, maar kunt u niet met de boot meevaren?
Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht kunt u meevaren met een ander lid of u kunt alleen zaterdag met de auto komen.

De inschrijving voor deze dag kan vanaf nu, maar let op: vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit 6 mei 2019 de inschrijving. Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven! S.v.p. ook opgeven met hoeveel personen u meegaat.
Bent u slecht ter been en kunt u hierdoor niet met de stadswandeling mee doen? Dan graag bij inschrijven aangeven.

De eigen bijdrage voor dit weekend is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon. Het liggeld € 1,30/m en toeristenbelasting € 1,00 p.p. is voor eigen rekening.
Let op! Vanwege prijsafspraken dient dit in 1 x afgerekend te worden! Dus graag ’s morgens gepast bij onze penningmeester Joyce Busio afgeven. Let op voor het berekenen van het liggeld en het reserveren van de ligplaats wordt gebruik gemaakt van de gegevens die wij hebben, zorg er dus voor dat die kloppen.

Inschrijven kan per e-mail via adebodt@casema.nl of telefonisch bij Annet de Bodt (0162-515171).
LET OP s.v.p. doorgeven of u een marifoon aan boord heeft. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152 t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Openingstocht 2019”.

Op de website van Vissershang kunnen foto’s en content geplaatst worden die tijdens deze activiteiten worden gemaakt. Vanwege het privacy beleid van W.S.V. Visserhang worden slechts foto’s en gegevens geplaatst van leden die schriftelijk hebben verklaard hier geen bezwaar tegen te hebben. Uiteraard heeft W.S.V. Vissershang geen inzicht in, en zeggenschap over, door leden gemaakte foto’s die op social media (Facebook etc.) worden gezet. Heeft u het toestemmingsformulier al compleet ingevuld en ondertekend ingeleverd?

Openingstocht 2019 uitnodiging

Bestuur W.S.V. Vissershang