Uitnodiging Sluitingstocht 2019

Beste leden van W.S.V. Vissershang

We zijn er deze keer lekker op tijd bij. Het seizoen is nog in volle gang, maar toch ontvangt u bij deze al de uitnodiging voor deelname aan onze sluitingstocht op 21 en 22 september 2019.

We verzamelen ‘s zaterdags om 9.00 uur aan de haven onder de vlag om daar, onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, deze dag te beginnen. Na het openingswoord van onze voorzitter vertrekken we om 9.30 uur. Wij stellen het zeer op prijs als u uw boot met vlaggetjes versierd.

Dit keer gaat de sluitingstocht naar Tilburg, waar we te gast zijn bij de Tilburgse Watersportvereniging. De tocht gaat over het Wilhelminakanaal, dus verdwalen zullen we niet snel. Wel kunnen we volop het manoeuvreren oefenen, want we passeren op deze tocht 3 sluizen. Zorg dus ook dat u voldoende touw en goede stootwillen bij heeft. Na aankomst is er gelegenheid om lekker bij te komen van onze tocht onder het genot van een kopje koffie of thee.

’s Avonds bent u welkom in het clubhuis waar u kunt genieten van lekker eten, een drankje en een gezellige avond.

Na het ontbijt in het clubhuis varen we ‘s zondags weer met z’n allen gezamenlijk richting Hank.

Wilt u mee, maar kunt u niet met de boot meevaren? Dan bent u natuurlijk ook van harte welkom. Wellicht kunt u meevaren met een ander lid of u kunt met de auto komen.

De inschrijving voor deze dag kan vanaf nu, maar let op: vanwege reserveringen en te maken afspraken sluit 7 september 2019 de inschrijving. Zorg dus dat u niet te laat bent met inschrijven!

De eigen bijdrage voor dit weekend is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap. Kinderen tot 12 jaar gratis. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon. Het liggeld

€ 1,00/m en eventuele toeristenbelasting is voor eigen rekening en dient ter plaatse na aankomst voldaan te worden.

Inschrijven kan per e-mail via secretaris@wsvvissershang.nl of telefonisch bij Annet de Bodt (0162-515171).

LET OP: s.v.p. doorgeven of u een marifoon aan boord heeft. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152 t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Sluitingstocht 2019”

Op de website van Vissershang kunnen foto’s en content geplaatst worden die tijdens deze activiteiten worden gemaakt. Vanwege het privacy beleid van W.S.V. Visserhang worden slechts foto’s en gegevens geplaatst van leden die schriftelijk hebben verklaard hier geen bezwaar tegen te hebben. Uiteraard heeft W.S.V. Vissershang geen inzicht in, en zeggenschap over, door leden gemaakte foto’s die op social media (Facebook etc.) worden gezet. Heeft u het toestemmingsformulier al compleet ingevuld en ondertekend ingeleverd?