Uitnodiging winteravond 2019

Hank, 1-10-2019

Beste leden van W.S.V. Vissershang.

Hierbij ontvangt u onze uitnodiging voor de winteravond. Dit keer met een Duits tintje, dus dat wordt spaß machen. Ook draaien wij aan “das Glücksrad” waarmee sehr schöne Preise gewonnen kunnen worden.

U bent van harte welkom op vrijdag 22 november van 19.00 tot 24.00 uur in het gebouw van de Scouting Hank, ’t Kraaiennest, Maaspad 2 4273 LA Hank. (kledingtip: lederhosen, dirndl)

Inschrijven voor de winteravond kan vanaf nu, maar let op! Vanwege de voorbereiding en te maken afspraken sluit de inschrijving op 8 november 2019. Zorg dus dat u niet te laat bent!

De eigen bijdrage voor de winteravond is € 25,- per persoon voor leden met een volledig lidmaatschap. Voor leden met een basis lidmaatschap geldt een toeslag op de eigen bijdrage van € 10,- per persoon.

Inschrijven kan per e-mail via secretaris@wsvvissershang.nl of telefonisch bij Annet de Bodt via 0162-515171. Uw inschrijving is pas definitief wanneer het juiste bedrag is bijgeschreven op de rekening van de penningmeester: rek.nr. NL56RBRB0959425152 t.n.v. WSV Vissershang onder vermelding van “Winteravond 2019”.

Op de website van Vissershang kunnen foto’s en content geplaatst worden die tijdens deze activiteiten worden gemaakt. Vanwege het privacy beleid van W.S.V. Visserhang worden slechts foto’s en gegevens geplaatst van leden die schriftelijk hebben verklaard hier geen bezwaar tegen te hebben. Uiteraard heeft W.S.V. Vissershang geen inzicht in, en zeggenschap over, door leden gemaakte foto’s die op social media (Facebook etc.) worden gezet. Heeft u het toestemmingsformulier al compleet ingevuld en ondertekend ingeleverd?