Voortbestaan Biesbosch Federatie onzeker.

Het bestuur van WSV Vissershang heeft van de Biesbosch Federatie een uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering 2020 ontvangen.

Het belangrijkste agendapunt is de liquidatie of doorstart van de Federatie.

Zoals u ook op de website van de Federatie kunt zien is het doel van de Biesbosch Federatie het beschermen van de watersport en de recreatie op het water in de meest uitgebreide zin en de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de bij haar aangesloten verenigingen in het werkgebied van de vereniging: de Biesbosch.

Ook onze vereniging is aangesloten bij de Biesbosch Federatie.

Door een gebrek aan bestuursleden dreigt de Biesbosch Federatie opgeheven te worden. We kunnen niet genoeg duidelijk maken dat het belangrijk is dat de belangen van de watersporters in de Biesbosch op een goede manier behartigd worden. Zeker gezien de laatste ontwikkelingen in de Biesbosch zoals het afsluiten van kreken en afbreken van recreatieve voorzieningen door Staatsbosbeheer en de toename van drukte door allerlei commerciële partijen.

Als verenigde verenigingen staat men sterker. Neem even de tijd om de uitnodiging aan ons bestuur door te lezen. Wij hopen dat er onder onze leden mensen zijn die interesse hebben om plaats te nemen in het bestuur van de Biesbosch Federatie.

WSV Vissershang
Scroll naar boven