Biesbosch Federatie doorstart of liquidatie

19-10-2020 heeft onze vereniging een brief ontvangen van de Biesbosch Federatie met betrekking tot het voorbestaan hiervan. Klik hier voor de inhoud van deze brief.

De Federatie heeft ten doel het beschermen van de watersport en de recreatie op het water in de meest uitgebreide zin en de behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de bij haar aangesloten verenigingen in het werkgebied van de vereniging: de Biesbosch.

Ook onze vereniging is aangesloten bij de Biesbosch Federatie. Wij kunnen als bestuur niet genoeg benadrukken dat het belangrijk is dat de Biesbosch Federatie blijft bestaan om ook onze belangen te behartigen.

Meerdere keren hebben wij u geïnformeerd dat door een gebrek aan voldoende bestuursleden de Federatie opgeheven zal worden. Dat zou echt een verlies zijn voor alle watersporters in de Biesbosch.

Wilt u zelf in het bestuur van de Biesbosch Federatie toetreden of kent u iemand die hiervoor geschikt is neem dan nu actie. Het mag natuurlijk ook iemand van buiten onze vereniging zijn.

U kunt de de Biesbosch Federatie bereiken via: secretaris@biesboschfederatie.nl

WSV Vissershang
Scroll naar boven