Uitnodiging algemene ledenvergadering 2021

Beste leden van W.S.V. Vissershang.

Bij deze ontvangt u onze uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. Dit jaar vanwege COVID-19 (coronavirus) en de daarbij behorende maatregelen geen fysieke algemene ledenvergadering gecombineerd met een nieuwjaarsreceptie.

Wij nodigen u van harte uit om vrijdag 26 februari 2021 vanaf 20.00 uur deel te nemen aan onze digitale algemene ledenvergadering, waarin wij onze jaarlijkse presentatie zullen tonen.

Het enige wat u nodig heeft is een computer met internet en geluid.

Alleen leden (zowel de basisleden als de leden met een volledig lidmaatschap) hebben toegang tot de algemene ledenvergadering. Wij sturen u op 18 februari een email op het e-mail adres dat bij de vereniging bekend is en waarop u ook deze uitnodiging hebt ontvangen. Tevens sturen wij u dan instructies mee hoe u kunt deelnemen.

• Opening
  • Notulen algemenen ledenvergadering 2020; deze zijn bijgesloten in de email. eventuele op/aanmerkingen uiterlijk 18-2-2021 ingediend te worden bij Femke van Steenbergen-Peltenburg, Wolvendonk 1, 4942 CA Raamsdonksveer, telefoon 06-18413260, E- mail: secretaris@wsvvissershang.nl.
  • Inkomende en uitgaande stukken
  • Financieel verslag
  • Kascontrole commissie
  • Vaststelling contributie
  • Activiteiten
  • Website
  • Verkiezing bestuursleden
  • Secretariaat
  • Haven- en overige zaken
  • Biesbosch Federatie
  • Toekomst Biesbosch
  • Rondvraag
  • Sluiting

Indien u aanvullende agendapunten, vragen of opmerkingen heeft dienen deze uiterlijk 18-2-2021  ingediend te worden bij Femke van Steenbergen-Peltenburg, Wolvendonk 1, 4942 CA Raamsdonksveer, telefoon 06-18413260, E- mail: secretaris@wsvvissershang.nl.