40-jarig jubileum 2013

Om 14:00 uur lag de Catharinaplaat afgemeerd in onze haven Vissershang en konden we inschepen voor een mooie tocht vanuit Hank, over Amer, Hollands Diep, Kil en Oude Maas naar Rotterdam waar alle tijd werd genomen voor een bezoek aan o.a. de Eemshaven. Na de skyline van Rotterdam te hebben bewonderd via de Maas, de Noord, Kil, Holands Diep en Amer weer terug naar de ons zo vertrouwde Biesbosch.

Het begint allemaal met een glas ‘bubbels’ en een hartelijke ontvangst door de organisatie bij de loopplank. Aan bord ontbreekt het aan niets. Na eerst koffie met gebak is er volop te drinken en later een uitgebreid mediterraan buffet.

De verzorging aan boord is prima en het bedienend personeel heeft flink haar best gedaan eenieder constant te voorzien van een drankje. En dat alles ondersteund met de muziek van onze muzikant, Freddie uit België.

Om even voor middernacht waren we weer terug in onze mooie haven en na heel wat stuurmanskunst en onder het toeziend oog van passanten werd er weer aangelegd en konden we ontschepen.

We kunnen terugkijken op een mooi en geslaagd jubileumfeest.

Klik hier om alle foto’s te bekijken. Met dank aan onze clubfotograaf Wilco Busio

DANK AAN DE GOEDE ZORGEN EN UITSTEKENDE SERVICE VAN DE ZILVERMEEUW EN HAAR BEMANNING VAN DE CATHARINAPLAAT !