Adviesbureau Verhoeven BV nieuwe sponsor

Ook adviesbureau Verhoeven is sponsor geworden van WSV Vissershang.

Al sinds 1993 is Adviesbureau Verhoeven B.V. een begrip in Hank. Johan Verhoeven startte het bedrijf vanuit de garage van zijn woonhuis, en sinds 1995 is dit financieel adviesbureau gevestigd aan de Sint Elisabethstraat 25. Gijsbert Verhoeven heeft het bedrijf in 2008 van zijn vader overgenomen.

Adviesbureau Verhoeven B.V. adviseert en bemiddelt in particuliere en zakelijke verzekeringen, hypotheken en financieringen. Daarnaast verzorgen wij particuliere belastingaangiften voor klanten en zijn wij zelfstandig adviseur RegioBank. Vanaf het begin was het bedrijf een NMS Spaarbank agentschap (voorloper van RegioBank). We hebben dan ook ruime ervaring met bankzaken, want we bemiddelen exclusief voor de betaal- en spaarproducten van RegioBank.

WSV Vissershang
Scroll naar boven