Gebiedsvisie Biesbosch

Zie onderstaande link waarin meer te vinden over de visie van een nieuwe manier van samenwerking in de Biesbosch door Staatsbosbeheer en de gemeenten Altena, Dordrecht en Drimmelen.

Op deze site kan ook een enquête hierover ingevuld worden. Het is erg belangrijk dat ook de watersporters in beeld blijven bij deze nieuwe visie. We zien nu al regelmatig zaken die nadelig zijn voor ons als watersporter, zoals voorzieningen die verdwijnen, kreken die afgesloten worden enz. Wij roepen onze leden dan ook op om deze enquête in te vullen. Mocht u een collega watersporter spreken die geen lid is, attendeer die erop om ook deze enquête in te vullen. Onderstaand de rechtstreekse link naar deze enquête.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScgFrPAqyBZ-83M6wzCoTwOtT5FzSzI7NTIGycAeLipG5R-CA/viewform

WSV Vissershang
Scroll naar boven